Acest site foloseste cookie-uri pentru a-ti oferi o experinta mai buna de navigare. Citeste Politica de Cookies pentru mai multe informatii.

Tehnologii

Instalati Flash player!

Get Adobe Flash player

.NET

.NET Framework include caracteristici de design și instrumente care ajută la dezvoltarea aplicațiilor asigurându-se ca nu interfereaza cu software-ul instalat anterior și că respectă normele de securitate. Acest mediu pentru dezolvare include diverse utilitare și librării destinate imbunătățirii interfețelor de utilizatori, accesul la date, conectivitatea cu bazele de date, securizarea datelor prin criptografie, dezvoltarea de aplicații portate web, algoritmi numerici si conectivitatea in rețea. Aceste clase pre-implementate sunt folosite de programatori care le combina alaturi de codul propriu, in scopul creeării de aplicații destinate platformei Windows.

 

. NET Framework include caracteristici de design si instrumente care ajuta la dezvoltarea aplicatiilor asigurandu-se că nu interferează cu software-ul instalat anterior si ca respecta normele de securitate. Acest mediu pentru dezolvare include diverse utilitare si librarii destinate imbunatatirii interfetelor de utilizatori, accesul la date, conectivitatea cu bazele de date, securizarea datelor prin criptografie, dezvoltarea de aplicatii portate web, algoritmi numerici si conectivitatea in retea. Aceste clase pre-implementate sunt folosite de programatori si le combina alaturi de codul propriu, in scopul creearii de aplicatii destinate platformei Windows.