Acest site foloseste cookie-uri pentru a-ti oferi o experinta mai buna de navigare. Citeste Politica de Cookies pentru mai multe informatii.

Tehnologii

Instalati Flash player!

Get Adobe Flash player

Soluții Voce/VoIP

Indiferent de mediul de afaceri în care activați și în ciuda utilizării e-mail-ului și al internet-ului pentru schimb de informații, comunicarea prin voce rămâne soluția esențială de comunicare pentru toate mediile de afaceri din ziua de astăzi.

Evident, aproape în fiecare companie din lume există un sistem de telefonie, dar nu toate companiile exploatează acest sistem la maximul potențial. Mutarea la un sistem telefonic VoIP aduce foarte multe avantaje, în special reducerea costurilor pe termen lung. În cazul în care compania dumneavoastră dispune și de o conexiune de internet stabilă, puteți economisi bani utilizând tehnologia VoIP chiar și de pe telefonul mobil la un cost nul.

Dreamgate vă pune la dispoziție soluții de centrale telefonice digitale VoIP integrabile ușor în arhitectura existentă din compania dumneavoastră, beneficiind de următoarele avantaje: