Acest site foloseste cookie-uri pentru a-ti oferi o experinta mai buna de navigare. Citeste Politica de Cookies pentru mai multe informatii.

Tehnologii

Instalati Flash player!

Get Adobe Flash player

Dezvoltare baze de date

Bazele de date reprezintă cel mai important compus strategic pentru organizații și companii. Cele mai mari provocări cărora trebuie să le facă față un management profesionist al bazelor de date includ analizarea punctelor critice alături de eficientizarea stocării informațiilor, pentru a putea face fata tranzacțiilor extreme, urmărind dezvoltarea structurată.

Dreamgate oferă un set complet de tehnologii software pentru managementul bazelor de date care permit companiilor gestionarea și mobilizarea informațiilor de la punctul de achiziție, apoi in centrele de date, sfârșind la punctul de acțiune. Cu ajutorul și suportul nostru, compania dumneavoastră va beneficia de o soluţie stabilă, puternică și performantă în gestionarea datelor din medii diferite.

Avantajele majore al unui bun management al bazelor de date sunt:


Noi vă punem la dispoziție o paletă extinsă de soluții software pentru a răspunde unei game largi de aplicații comerciale, folosind atât baze de date relaționale open-source, cât și comerciale.

Pentru mai multe detalii vizitati www.baze-de-date.ro

postgresqlSQLiteBerkeleyDBMySql