Acest site foloseste cookie-uri pentru a-ti oferi o experinta mai buna de navigare. Citeste Politica de Cookies pentru mai multe informatii.

Tehnologii

Instalati Flash player!

Get Adobe Flash player

Optimizare și teste de stres

Dreamgate vă va propune, de fiecare dată, o soluție alternativă: mai sigură, mai eficientă, mai puternică și mult mai stabilă.

Optimizarea software

Se intâmplă adesea ca sistemele și aplicațiile folosite în mod uzual să nu ofere randamentul așteptat datorită discontinuității în rulare. Optimizarea software este procesul prin care un program este alterat în vederea exploatării eficiente de către client. Modificând parametrii care alocă resursele necesare execuției și parametrii care asigură timpii de rulare, obținem o aplicație optimizată.

Fie că este vorba de un proiect deja existent sau de un proiect nou, noi vă vom ajuta să găsiți soluția care răspunde cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Optimizarea se poate obține pe urmatoarele nivele

Teste de stres

Testele de stres efectuate pe software au menirea de a determina duritatea soft-ului, testându-l abuziv la un nivel ce depășește limitele operaționale normale. Testul de stres are o importanța aparte pentru softurile ce impun reguli stricte în operare și pune mare accent pe obținerea unui produs robust, accesibil și ultra-fiabil (soluție Turn-key).
Depistarea erorilor sub o încărcare majoră previne apariția incidentelor neprevăzute în cadrul unei execuții normale.